Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies
De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

 

Præference cookies
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

 

Analyse cookies
Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

Pinterest cookies anvendes af Pinterest til at spore brugen af deres tjenester.

 

Markedsføringscookies

Facebook: Jeg bruger Facebook pixel, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto.

MailChimp: Jeg bruger MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et Amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA. Dette er dit navn, din e-mail og eventuelt dine præferencer. Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Dine oplysninger vil herefter blive slettet.

Jeg har indgået en databehandleraftale med Mailchimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder. Læs mere om Privacy Shield-aftalen her.

 

Sikkerhedscookies

Wordfence: Wordfence er et sikkerhedsprogram som samler IP-adresser og cookies fra besøgende på mit website for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb. 

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Jeg
har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@katrinebrandborg.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Webdesigner & PA | Katrine Brandborg
Pilevej 8
9000 Aalborg
Telefon: 22 11 66 40
Email: katrine@katrinebrandborg.dk

Se også mine forretningsbetingelser

Overvejer du at få lavet en ny hjemmeside?

Så har du brug for denne handlingsplan

Få de 5 nemme trin til at planlægge din hjemmeside

Download handlingsplanen nu

Tak for din tilmelding. Du kan downloade handlingsplanen nu

Webdesigner Katrine Brandborg

Vil du have flere kunder og tjene flere penge uden det koster dig en krone?

Lær, hvor nemt du kan oprette dig på Google My Business, og bliv (mere) synlig for dine kunder.

Få at vide, hvordan du gør - og få samtidig flere værktøjer, der forstærker din business online.

 

Tak for din tilmelding og tillid. Du hører fra mig om et øjeblik