Hvad siger kunderne?

Jeg elsker glade kunder

Det er SÅ vigtigt for mig at arbejde med glade kunder. Og når mine kunder er tilfredse, så er jeg det også.
Læs med herunder, hvad nogle af kunderne har sagt om mig ♥️

Min vision er at give dig TRYGHED til at fremstå mere professionelt og med større troværdighed

Min mission er at bygge enkle, smukke og personliggjorte wp-hjemmesider, så du kan tjene (flere) penge

Udpluk af mine hjemmesidedesigns

De får hjælp af mig

 

 

 

 

 

 

 Kunderne siger

Vi kan på det varmeste anbefale at få Katrine til at designe jeres kommende hjemmeside.

Vi er blevet utroligt glade for vores, da den fremstår i et lækkert og moderne design og er meget nem at navigere rundt i for vores kunder.

Og så kan det anbefales at få Katrines mand ud og tage nogle gode fotos.

Mai og Mie

Fodplejere, Hannes Fodklinik I/S

Da jeg første gang opsøgte Katrine, var hun allerede fra starten meget engageret og professionel i hendes tilgang. Katrine var meget lyttende og spurgte ind til, hvilke behov og ønsker jeg havde til min hjemmeside. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Katrine og hendes professionelle tilgang til andre som ønsker at få oprettet en hjemmeside til privat brug eller erhverv.

Rasmus Juel Lundgren

Sports- og wellnessmassør, Massage og Velvære

Vores hjemmeside i bandet trængte gevaldigt til et nyt design, der bl.a. kunne fungere på tværs af diverse platforme. Samtidigt havde vi brug for en hjemmeside, som vi nemt selv kunne opdatere.

Katrine blev ret hurtigt inddraget i processen og var rigtig god til at spore sig ind på, hvad det var vi ønskede af hjemmesiden. Herudover havde hun en række gode idéer til yderligere forbedringer samt integration med diverse sociale medier. Vi er absolut tilfredse med hendes arbejde og vil helt sikkert kontakte hende igen, når vi får brug for assistance med hjemmeside eller lignende.
Bitter Moon

Bitter Moon

Musik til din fest, www.bittermoon.dk

Juhuuu nu har jeg lige fået set videoen og YES hvor er det bare mega fedt! Tusind tak for din fine gennemgang, Katrine.

Maj Ølting

Soloselvstændig, Få flere på dit nyhedsbrev

Jeg har flere gange fået hjælp af Katrine Brandborg til opgaver i mit firma “Luise Løt – skaber forandring”. Katrine er meget imødekommende og falder lyn hurtigt ind i mit dna. Hun løser opgaverne hurtigt og professionelt. For mig er det fantastisk at få hjælp til bl.a. seo, tekniske spørgsmål og korrekturlæsning, så kan jeg bruge min tid på det jeg er bedst til. I vores samarbejde er humor en vigtig ingrediens. Jeg giver Katrine min varmeste anbefaling.

Luise Løt

ICTA certificeret Master Coach & Trainer, Luise Løt - Skaber forandring

Hjælpsomme og dygtige Katrine - kæmpe anbefaling herfra ?
Kathrine Hoberg

Terapeutisk Massør, Sexolog, Pædagog, Massage og Rådgivning

Din hjemmeside bliver ikke bedre i 2019, hvis du ikke gør noget ved det!

 

Skriv dit navn og email i formularen herunder og få værktøjer, der gør planlægningen nemmere for dig.

 

Kontakt mig

15 + 15 =

Overvejer du at få lavet en ny hjemmeside?

Så har du brug for denne handlingsplan

Få de 5 nemme trin til at planlægge din hjemmeside

Download handlingsplanen nu

Tak for din tilmelding. Du kan downloade handlingsplanen nu